TOPITEC® Expert

TOPITEC® Expert

Hatékony és higiénikus gyógyszergyártás. Személyre szabottan akár percek alatt elkészíthet bármilyen magisztrális készítményt.

A legprofesszionálisabb eszköz az Ön laborjában

Az előnyök - Amelyek az Ön sikerét jelentik

· A TOPITEC® Expert néhány lépéssel elődjei előtt jár: a nagy 10 hüvelykes színes kijelző fáradhatatlan működést tesz lehetővé.
· Továbbá a Topitec® Expert rendelkezik minden fontos csatlakozási lehetőséggel (USB, LAN / WLAN), amely lehetővé teszi a kapcsolatot más perifériákkal.
· A beépített kamera és a már meglévő 3D mátrixkód a TOPITEC® tégelyeknél az egyszerű és megbízható reprodukálhatóság mellett az abszolút időmegtakarítást jelent a termelésben.
· Fél szilárd halmazállapotú készítmények laboratóriumi előállításához, a javasolt maximális mérettartomány 200 g, laborált mennyiség maximum 1000 g.
· Oxigénmentes gyártás technika, melyet a speciális TOPITEC® tégelyrendszer tesz lehetővé.

Útmutató a TOPITEC® Expert keverőgéphez és tartozékihoz:

A média anyagok menüpontban megtalálhatja a géphez tartozó használati útmutatót.
Fontos tudnivaló: Minden TOPITEC® EXPERT-géppel történő keverés során vegye figyelembe a keverési időre és fordulatszámra javasolt értékeket, melyeket a gépkönyvben összefoglaltunk ön számára.

Kiegészítő szolgáltatások köre:

A TOPITEC® EXPERT keverő rendszer magában foglalja a gyártáshoz szükséges alap eszközöket melyek a következők:
· Aponorm® tégely sorozat 20 g - tól  200 g - ig
· TOPITEC® receptúrai kiszerelő segéd 50 és 100 g -os méretben

Ezen túlmenően, a TOPITEC® EXPERT keverő rendszer lehetővé teszi, hogy opcionális tartozékként vásárolható aprító tartozék, mely alkalmas durva nagyszemcsés hatóanyagok vagy növényi alapanyagok aprításához:
· TOPITEC® EXPERT Crushing rendszer